AVG: ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING per 25 mei 2018

Hand of Fatima Webshop met eigenaar Fatima Oulad Thami is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Hand of Fatima Webshop, gevestigd aan de Reijerweg 83, 2983 AN Ridderkerk
http://www.handoffatima-webshop.nl
Telefoonnummer: +31615255745
E-mailadres: info@handoffatima.nl em info@handoffatima-webshop.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Hand of Fatima Webshop verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@handoffatima.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Hand of Fatima Webshop verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Om goederen (jouw bestelling) en/of diensten bij je af te leveren
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief (mits je jezelf hebt aangemeld en dus toestemming hebt gegeven)
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze (aan)koopovereenkomst en/of dienstverlening uit te kunnen voeren
- Hand of Fatima Webshop verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Hand of Fatima Webshop bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijn van persoonsgegevens: Naam/adres/telefoonnr./email (zoals vermeld op de factuur): 7 jaar ten behoeve van belastingdienst

Delen van persoonsgegevens met derden
Hand of Fatima Webshop verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Hand of Fatima Webshop blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Met welke partijen heeft Hand of Fatima Webshop een verwerkersovereenkomst:
MyOnlineStore (MijnWebwinkel), de site waarop je je nu bevindt. - Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -
LaPosta, tbv het verzenden van nieuwsbrieven.
Verstrekking van persoonsgegevens aan derden zonder verwerkersovereenkomst:
Google, voor het gebruik van Google Analytics
Accountant, ter verwerking van de administratie tbv de belastingaangifte.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Hand of Fatima Webshop gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Hand of Fatima Webshop en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@handoffatima.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Hand of Fatima Webshop wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Hand of Fatima Webshop neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@handoffatima.nl.

Verzenddagen

MAANDAG:
ALLE producten
DONDERDAG:
ALLE producten (BEHALVE verse hennapasta)

Verzendkosten

Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf:
€   75,00 Nederland
€ 125,00 België & Duitsland

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Hoe werkt Henna eigenlijk?

In onze Webshop vínd je niet alleen alles op het gebied van Henna Kunst, we wéten er ook alles van! Maar dan ook echt alles!

Op vele Henna vragen, vind je hier de antwoorden.

henna vragen henna instructie hennarecept

 

Workshop @HennaAcademy

Óók een passie voor henna? Wil je weten hoe je een goede hennapasta maakt, volg dan een Workshop @ Henna Academy by Hand of Fatima.

Nog méér henna? Upgrade your Henna skills @ Henna Academy by Hand of Fatima. Kijk in de agenda en schrijf je in!

© 2009 - 2020 Hand of Fatima Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel