hennapasta 250 gram

Vorige Artikel 3 van 7 Volgende
€ 31,50 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Henna pasta 250 gram Refillbag

MAANDAG = VERZENDING VAN VERSE HENNAPASTA
Bestel verse hennapasta uiterlijk zondag vóór 17:00 uur, zodat wij je bestelling op tijd kunnen bereiden!

Hand of Fatima Henna pasta wordt versgemaakt op ambachtelijke wijze met uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten van Hand of Fatima en staat bekend om het diepe kleurresultaat. Met een refillbag (puntzak) kun je zonder te knoeien je applicator vullen. Bovendien kun je de refillbag met lauw water omspoelen en hergebruiken. Let op: om met Hand of Fatima Henna pasta aan de slag te gaan, heb je wel een applicator nodig. (knijpflesje of voorgerolde cone of henna folie)

Let op de houdbaarheid:

Na ontvangst binnen 3 dagen gebruiken of anders direct invriezen. Dit in verband met de kleurkracht, welke langzaam afneemt. Dus heb je de hennapasta niet direct nodig, vries deze dan meteen in. In de vriezer is hennapasta minimaal 4 tot 6 maanden houdbaar! Enkele uren voor gebruik laten ontdooien en je hebt verse kleurkrachtige hennapasta, klaar voor gebruik;-) Eenmaal ontdooide henna pasta niet opnieuw invriezen. 
TIP
: sla een voorraad op in de vriezer, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan;-)

Let op: past niet door de brievenbus, wordt als pakketpost verzonden

Inhoud: 250 gram

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Hoe werkt Henna eigenlijk?

In onze Webshop vínd je niet alleen alles op het gebied van Henna Kunst, we wéten er ook alles van! Maar dan ook echt alles!

Op alle Henna vragen, vind je hier de antwoorden.

henna vragen henna instructie hennarecept

 

Workshop @ Henna Academy

Óók een passie voor henna? Wil je weten hoe je een goede hennapasta maakt, volg dan een Workshop @ Henna Academy by Hand of Fatima.

Nog méér henna? Upgrade your Henna skills @ Henna Academy by Hand of Fatima. Kijk in de agenda en schrijf je in!

© 2009 - 2018 Hand of Fatima Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel